Glimmergumman

Glimmergumman

TellUs bokmässa

AllmäntPosted by Birgitta Fernström Sun, December 04, 2016 17:24:17
GlimmergummanÖstergötlands bokmässa i Linköping, en härlig tillställning med massor av besökare. Bra utställarinformation och välkomnande blir plus för arrangörerna, särskilt när man är "utsocknes". Den fina placeringen ger en extra guldstjärna, som också visade sig i god försäljning. Man bugar och tackar! - Vill du läsa mera om mässan gå in på www.ostergotlandsbokmassa.se eller se bilder och kommentarer på www.facebook.com/ostergotlandsbokmassa !
Självklart är de flesta lokala författare, men med en så stor mässa som denna (ca 80 utställare) ryms även författare från andra håll. En av dem var Christina från www.joelsgarden.se med sin stora utgivning i flera genrer, medan Gabriella från www.krossaforlag.se med barnboksutgivning finns i närheten.

Många intressanta samtal blir det ..... Som till exempel med Maria, som snart kommer ut med sin första bok Girlhood på www.ebesforlag.se - den ser vi fram emot - och Stefan, som skrivit boken Hjärnvilja, som givits ut på www.eastforlag.com och nu är i färd med nya oerhört spännande bokprojekt.


Så roligt också att prata med små och stora monterbesökare och - om inte annat - få bjuda på en pepparkaka så här strax före jul.

Tack för en fin mässa, all heder till er alla!

  • Comments(2)//blogg.birgittafernstrom.se/#post321