Glimmergumman

Glimmergumman

7,7 km och mer än 10 000 steg

AllmäntPosted by Birgitta Fernström Thu, September 28, 2017 20:43:19
Så långt går man tydligen utan att tänka på saken på en bokmässa under en eftermiddag. Som vanligt hade jag lovat mig själv att inte göra några som helst inköp och som vanligt gick det inte heller denna gång att lita på mig.
Efter en trevlig lunch tillsammans med Ulla & Ulla, tidigare tingsholmskollegor, gick jag ut på spaning. Att det var färre utställare märktes nog och jag upplevde inte heller att det var lika trångt som vanligt - på gott och ont... Tråkiga omständigheter kring årets arrangemang gjorde att jag själv tvekade i det längsta att åka ned. Nu blev det i alla fall så och det är förstås alltid kul att stöta på kända ansikten.Bente, som jag träffade förra året på Åmåls bokdagar, hamnade inte på bild, men väl den fina boken Nya Röster i Dalslandsmontern, www.bokdagaridalsland.se. Fascinerades redan av det första kapitlet på bussen hem!
Annika & Joanna klädde Grims monter som alltid, www.grimforlag.se; där hittade jag också bok av Annika, som jag inte läst!
Christina på Joelsgården www.joelsgarden.se representerade sin stora och breda utgivning i tjusig hatt som brukligt.
Jättekul att träffa Ann Ljungberg, i vars skrivkurser jag varit med i både London och Sevilla www.annljungberg.se
Ännu ett oväntat möte med Karl- Oskar själv, dvs Ashkan Ghods från Göteborgs stadsteater. Han fick inte heller vara med på bild eftersom mobilen då låg kvar hos Zebeda www.zebeda.se , där jag inhandlat världens godaste choklad!

  • Comments(0)//blogg.birgittafernstrom.se/#post344