Glimmergumman

Glimmergumman

Värmlandsbesök

AllmäntPosted by Birgitta Fernström Sat, November 18, 2017 19:30:14
Så var det dags för Värmlands bokfestival, som gick av stapeln i Nöjesfabriken i Karlstad.Det blev två intensiva dagar med många besökare, små och stora, unga och äldre.
Den här bokmässan genomsyrades av det värmländska sinnet och kynnet. Litterära sällskap, författare och verksamheter som t.ex biblioteket var representerade.
Glimmergumman träffade många mysiga montergrannar.Härliga Sahlströmsgårdens representanter var på plats www.sahlstromsgarden.se
Agneta och Gudrun, som skriver poesi resp. fotograferar. Den senaste boken Solträdet är vacker och tänkvärd. Ni hittar Gudrun på Facebook!
Flickorna från Biblioteket lät barnen pyssla och bl.a. göra "knappar", där det står "Älska böcker" - så härligt! www.karlstad.se/bibliotek För många år sedan hoppade jag in i en barnmusikal på Säffleteatern där jag träffade Sonja, som är sångerska. Så roligt att ses igen! Olle och hon var friska fläktar i Wermländska Tegnersällskapet, där hon numera är verksam, här tillsammans med sekreteraren Olle. www.varmlandskategnersallskapet.seBesökarna var heller inte främmande för att träffa Pyttepojken, som visserligen var "utsocknes", men ändå stod högt i kurs. Men inte bara Pytteböckerna gick åt, både Ebba, Elsa och Pysen slog rekord. Första gången jag åker hem med två (!) tomma lådor, slut på påsar och visitkort! Tack alla underbara värmlänningar för ert förtroende!

  • Comments(0)//blogg.birgittafernstrom.se/#post353