Glimmergumman

Glimmergumman

En intensiv period...

AllmäntPosted by Birgitta Fernström Sat, December 09, 2017 18:22:29
Dags att hämta andan och börja tänka på julen...!
Det blev en intensiv höst med bl.a. programmet Gummor och Gubbar i Osalig blandning.
I minst tre år har jag tänkt lägga ned programmet, men jag har nu lovat att det får hänga med några månader till, eftersom många fortfarande frågar efter det.Tacksam över många fina besök hos seniorer bl.a. i Lyckeby (Blekinge), där jag träffade härliga Christer www.christerpeters.se, en kille som gör så många så glada!
Under november och början av december tog böckerna över. Till min stora glädje blev Pyttepojken och stjärnfallet väl mottagen av bl.a. Bibliotekstjänst, och efter det har beställningarna ramlat in.

Mässor och julmarknader har varvats med biblioteksbesök. Möten med många människor - mässor och marknader är populära - men ett par biblioteksbesök fick noll publik på grund av sjukdom hos förskolepersonalen. Trist, för sånt vet man först en kvart innan evenemanget! smiley
Ett par bokhandelsbesök fick ställas in av liknande anledning, en besvikelse förstås. Men slutsummeringen är dock positiv: god försäljning och nöjda arrangörer. smiley

Bland höjdarna var boksläppet på Crea Diem i Od www.creadiem.se. Gå in och ,lyssna och lyssna på några rader ur sagan! - Och se så fint förskolebarnen pysslade på Fristads bibliotek, där deras konstverk tävlade med Anna Marias fina illustrationer!

  • Comments(0)//blogg.birgittafernstrom.se/#post358